Thea Synapsis

LITHOREN®

LITHOREN®

LITHOREN®  сашета

За по-ефективна литотрипсия
Превенция на рецидиви на уролитиаза
Разтваряне на уратните камъни

Трикалциев цитрат 25 mEq
Тримагнезиев цитрат  5 mEq

Пиридоксин 50 mg

 

Този продукт може да бъде закупен от нашият Online магазин.

Информация
за продукта

LITHOREN®

Свали информацията в PDF файл.

 


Lithoren®  

хранителна добавка с подсладител

 

Lithoren® е хранителна добавка, която съдържа трикалиев цитрат, тримагнезиев цитрат и пиридоксин. Калиевият цитрат, магнезиевият цитрат и пиридоксина са общоприети като мощни инхибитори, благоприятстващи нормалната дейност на бъбреците.

Предназначение: Lithoren® е алкално средство по отношение на урината, което поддържа нормалното  рН на урината.

Съставки: Всяко саше Lithoren® съдържа: 2,7g калиев цитрат (25mEq калий и 25mEq цитратни йони) (RDA на калий=2g), 376mg магнезиев цитрат (5mEq магнезий и 5mEq цитратни йони) (RDA на магнезий =250 mg), 810mg лимонена киселина (12mEq цитратни йони) и 25mg пиридоксин (RDA за пиридоксин = 1,5 mg). Помощни вещества: сукралоза, портокалова есенция, силиконов диоксид

Енергийната стойност на Lithoren®  е  под 50 KJ (12KCal) за 100 g продукт. 

Предупреждение: Продуктът не е за парентерално приложение.

Указания за начина на приготвяне – Дозировка: дозата на Lithoren®  е 1 саше дневно.

Начин на приложение - Прием: Всяко саше се разтваря в 150 ml вода. Полученият разтвор е бистър, с оранжев цвят и приятен аромат на портокал. Lithoren® съдържа сукралоза - подсладител с нула калории и може да се приема от диабетици.

Съхранение на продукта след отваряне на опаковката. Съхранявайте при стайна температура (15-30o C) и избягвайте  контакта на продукта с вода, топлинни източници или неговото пряко излагане на слънчева светлина. Калиевият цитрат е хигроскопичен. В случай на поглъщане на влага, могат да образуват бучки вътре в сашето. Това е нормална реакция, която не засяга ефикасността на Lithoren®

Проследяване на рН в урината: Опаковката съдържа нов вид лентички за точно измерване на рН на урината. Промяна в рН на урината се предизвиква непосредствено след първата доза Lithoren®. За оптимални резултати с Lithoren®, рН на урината трябва да се поддържа в нормалните граници (6,8 — 7,2).

Опаковка: Нето тегло на опаковката е 119,4 g. Нето тегло на всяко саше е 3, 98 g. Картонена кутия с 30 сашета Lithoren®. Кутията съдържа и листовка с информация за пациента и прозрачен самозатварящ се плик с 20 лентички за измерване на рН, цветна диаграма със стойности на рН между 4,50 и 9,00, както и влагоабсорбиращо пакетче.

Съдържа още: 20 лентички за рН и 4.50 - 9.00 цветна графика за рН

Lithoren®, калиев цитрат 2,7 g, магнезиев цитрат 376 mg, 810 mg  лимонена кисилина пиридоксин 25 mg.

30 сашета

Хранителна добавка  с подсладител с портокалов аромат.

Важна забележка: Не превишавайте максималната предписана дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно от деца. Съхранявайте при температура 15-30o С и на сухо място. Калиевият цитрат е хигроскопичен. При поемане на влага може да се образуват бучки в сашето. Това е нормална реакция но явление и не уврежда ефикасността на Lithoren®.

Хранителната добавка  не предпазва или лекува заболявания при хората. Посъветвайте се с лекар, ако сте бременна или кърмите, или ако имате здравоословни проблеми.

Данни за производителя: Meditrina Ltd, 117 Irakleitos Str., 15238 Halandri, Атина, Гърция

Вносител: Синапсис България ООД, София 1113, бул.“Шипченски проход“ 18, офис 110


LITHOREN®

LITHOREN®